Coaching on the job

Werk je in een internationale omgeving ? Is je Engels redelijk en heeft het altijd prima voldaan, maar schiet het nu tekort voor het werk en de positie die je nu hebt ? Mis je de taalflexibiliteit om nuance en diplomatie in het Engels te kunnen communiceren bij onderwerpen die gevoelig liggen en merk je dat je hierdoor de boodschap niet over kan brengen zoals je zou willen bij collega’s en klanten ? Heb je werk waarbij je maar één kans krijgt om het goed te doen en een juiste indruk te maken ?

Maatwerk in Engels biedt met coaching on the job een unieke kans om te werken aan de diplomatie en nuance in jouw Engels, precies op maat gesneden voor jouw positie en werk. Je krijgt de mogelijkheid om situaties door te spreken en te oefenen, waarvoor je normaal gesproken maar één kans zou hebben.

Denk hierbij aan het voeren van gesprekken met (nieuwe) klanten, het geven van presentaties en het ontwikkelen van de zekerheid en de competentie om te kunnen reageren op veranderende omstandigheden waardoor het verhaal dat je zorgvuldig voorbereid hebt aangepast moet worden. Denk hierbij zeker ook aan het voeren van gesprekken en vergaderingen binnen je eigen organisatie, zoals het voeren van evaluatiegesprekken en het houden van vergaderingen met inhoud die gevoelig ligt. Ook geschreven communicatie kunnen we samen bekijken en beoordelen.

Door middel van gesprekken, rollenspellen en uitprobeersessies werken we samen aan wát je zegt en schrijft en aan hóe je dit zegt en schrijft, waarbij we altijd uitgaan van wat er op dat moment speelt en waaraan jij aangeeft aan te willen werken.

Heb je interesse ?
Neem voor een vrijblijvend verkennend gesprek contact op met Maatwerk in Engels.
Telefoonnummer: 06-18683861
Email: Anneke@Maatwerkinengels.nl